8 Ιαν 2009

Ανακοινωση Επιστημονικης Επιτροπης Βελονισμου

Η Επιστημονικη Επιτροπη Βελονισμου ανακοινωνει
Α) οτι δεν υπαρχουν πλεον θεσεις διαθεσιμες για το σεμιναριο βελονισμου βασικου επιπεδου (Α μερος) που θα γινει στις 19-21/2/2009.

Β)Επισης παρακαλει τα μελη της οπως οσοι επιθυμουν να συμμετασχουν στην ημεριδα βελονισμου στις 22/2/2009 με ομιλητη τον καθηγητη Δρ.Πανο Μπαρλα και με θέμα

a) Acupuncture in acute injury and pain (which may be relevant for sports)

b) acupuncture in palliative care (ανακουφιστικη φροντιδα και χρονιος πονος)(which will be a modified version of the module we had done before, the two-day physiology of chronic pain). Στο σεμιναριο θα περιλαμβανεται και πρακτικη εφαρμογη .Οι βελονες περιλαμβανονται στο κοστος του σεμιναριου.
Να επικοινωνησουν το συντομωτερο για κρατηση θεσεων οι οποιες προς το παρον ειναι αρκετες.


Για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνειτε με τον προεδρο της επιτροπης Νικο Ζενιο 99627226

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει η δυνατότητα να ξαναδιοργανωθεί το βασικο σεμιναριο βελονισμού στην Κύπρο μέσα σε αυτή τη χρονια εφ΄σον δεν υπάρχουν κενέσ θέσεις.
Επίσης θα ρωτήσω εάν αυτό το βασικο σεμινάριο είναι το ίδιο με το Foundation Acupuncture Course ποθ διοργανώνεται στην Αγγλια απο τον εκει σύνδεσμο(Acupuncture) του CSP.

Αναστασία Σαμάρα
Φυσικοθεραπέυτρια

nicos zeniou είπε...

Αγαπητη Αναστασια.
Η επιτροπη βελονισμου δεν προγραμματιζει σε αυτη τη χρονια αλλο σεμιναριο βασικο επιπεδου.Η διοργανωση του παροντος σεμιναριου εγινε με προγραμματισμο περαν του ενος χρονου λογω βαρυφορτωμενου προγραματος κυριως του καθηγητη Κου Πανου Μπαρλα.Το βασικο αυτο σεμιναριο διαρκειας 80 ωρων ειναι το ιδιο συμβατο με τα εγκεκριμενα προγραμματα εκπαιδευσης του AACP του CSP επιπεδου Foundation Acupuncture Course.Αν αποφασισεις να το κανεις στην Αγγλια θα μπορουσαμε να σε φερουμε σε επαφη με τον καθηγητη ωστε να σου δωσει ημερομηνιες και τοποθεσιες οπου θα διδαξει σε αυτο τον χρονο.
Συναδελφικα
Νικος Ζενιος
Προεδρος Επιστημονικης Επιτροπης Βελονισμου.